top of page
IMG_5524.jpg
Konoba Bajso Trip Advisor.jpg.png

KONOBA BAJSO

DOMAĆA SPIZA UZ NEZABORAVAN POGLED

download.png

TRADICIONALNA
DALMATINSKA KUHINJA

Konoba Bajso smještena je podno planine, na 260 metara nadmorske visine. Pruža uživanje u prekrasnom pogledu na Jadransko more i dalmatinske otoke uz starinski, tradicionalni štih koji budi uspavanu dalmatinsku povijest. U našoj konobi trudimo se da svi naši gosti uživaju u opuštenoj, domaćoj atmosferi uz vrhunska tradicionalna jela spravljena iz autohtonih recepata. Većinu hrane proizvodimo sami, tako imamo vlastitu sušionicu mesa, vrt u kojem uzgajamo sezonsko povrće te domaće vino kuće.

Jelovnik

EVENTI U KONOBI

Konoba Bajso nudi autentičan i rustikalan doživljaj za sve vaše prigode, od vjenčanja, kršetnja, pričesti, krizmi do rođendana i domjenaka.

 

Obratite nam se s povjerenjem i proživite s nama svoj nezaboravan dan!

Eventi

TRIPADVISOR RECENZIJE

Za početak moram pohvaliti uslugu koja je izvrsna, osoblje je vrlo ljubazno i daju odlične prijedloge što probati. Hrana je stigla brzo, bila je svježa i izuzetno ukusna. Što se tiče porcija; jako su velike i cijene su razumne. Atmosfera je privatna i romantična. Morate vidjeti pogled s terase! Vau! Apsolutno nam se svidjelo i sigurno ćemo se vratiti. Toplo preporučujem da posjetite ovo mjesto.

Odlicna hrana, ljubazno osoblje i prekrasna atmosfera! /  Marrone

download.png

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

download.png

KONTAKT

Želite napraviti rezervaciju ili imate pitanje, kontaktirajte nas. :)

+385 95 5746 600

Kontakt
bottom of page